Om oss

Bambi er en barnehage for de yngste barna, fra 0 til 3 år. Barn som begynner i Bambi har plass til 31. juli det året de fyller 3 år.

Det er 8 barn som koser seg hver dag i våre lyse lokaler samt ute på vår herlige naturtomt. Bambi familiebarnehage ønsker at hver dag skal være en dag med tid for mye lek, mye læring og mye omsorg. Personalet er tilgjengelig og til stede for barna absolutt hele dagen.

I vår barnehage har vi verdier som vi bygger vårt arbeid på. Det viktigste for oss er at vi alltid setter barnets behov først. Barna i Bambi er små, dermed har de behov som er spesielt for akkurat dem. Vi legger stor vekt på daglig dialog med foreldrene, da vi mener at det sikrer en god utvikling for de yngste barna.

Vi som jobber i Bambi er interessert i arbeidet med barn, og vil derfor alltid være oppdatert når det gjelder barneoppdragelse og pedagogikk. Du kan derfor gjerne stille spørsmål til oss som jobber her og forvente gode svar.

Vi jobber kontinuerlig med at alle våre 8 barn skal få individuell oppfølging.

Sang og musikk er en viktig og "stor" ingrediens hver dag i Bambi. Vi har samlingsstunder hvor barna samles, og vi synger spontant i situasjonen som er her og nå. Og vi synger både ute og inne. I barnehagen har vi mange musikkinstrumenter som barna får lage musikk med. De voksne bruker stemmen og kan spille gitar og keyboard. med musikk følger også dans og bevegelse, ne som er til stor glede for både små og store mennesker:-)

Personalet

I Bambi treffer du

30.08.2021 09:08
To assistenter som arbeider heltid i Bambi. Sadet er Barne- og Ungdomsarbeider. Sultan er assistent. Assistentene i Bambi har flere års erfaring fra barnehage-arbeid, de liker å jobbe med barn. De deltar jevnlig på kurs og møter for stadig å lære mer.    Styrer/pedagogisk veileder i...
Les mer